Sofra

1 Porsiyon
Zorluk Derecesi Orta

MALZEMELER

    100 gram kuşbaşı doğranmış piliç eti
    1 çorba kaşığı zeytinyağı
    Dilediğiniz miktarda yeşillik
    2 çorba kaşığı iri parçalanmış ceviz
    2 çorba kaşığı rendelenmiş
    kaşar peyniri
    Konserve mısır

    Kokteyl sos için:
    1/2 çay bardağı köri
    Yarım çay bardağı ketçap
    2 çorba kaşığı mayonez
    Yarım çorba kaşığı hardal

Kuşbaşı iriliğinde kesilmiş tavuk etini çok az zeytinyağıyla birlikte soteleyin. Dilediğiniz miktarda yeşilliği iri parçalar halinde doğrayarak, salata kasesine aktarın. Üzerine sıcak piliç etini serpiştirin. Sırasıyla ceviz, rendelenmiş kaşar peyniri ve dilediğiniz miktarda mısırı da ekleyin. Sos için malzemeyi iyice karıştırın. Salatanın üzerine gezdirin.