MALZEMELER
100 gram kuşbaşı doğranmış piliç eti
1 çorba kaşığı zeytinyağı
Dilediğiniz miktarda yeşillik
2 çorba kaşığı iri parçalanmış ceviz
2 çorba kaşığı rendelenmiş
kaşar peyniri
Konserve mısır
Kokteyl sos için:
1/2 çay bardağı köri
Yarım çay bardağı ketçap
2 çorba kaşığı mayonez
Yarım çorba kaşığı hardal
Kuşbaşı iriliğinde kesilmiş tavuk etini çok az zeytinyağıyla birlikte soteleyin. Dilediğiniz miktarda yeşilliği iri parçalar halinde doğrayarak, salata kasesine aktarın. Üzerine sıcak piliç etini serpiştirin. Sırasıyla ceviz, rendelenmiş kaşar peyniri ve dilediğiniz miktarda mısırı da ekleyin. Sos için malzemeyi iyice karıştırın. Salatanın üzerine gezdirin.