Sofra

1 Porsiyon
Zorluk Derecesi Orta

MALZEMELER

    50 gram ton balığı
    100 gram kırmızı pancar
    Yarımşar minik havuç ve kabak
    1 adet taze soğan
    Bir miktar taze kekik
    1 diş sarımsak
    1-2 çorba kaşığı sızma zeytinyağı
    Çeyrek limon
    Tane karabiber
    Bir tutam tuz
    Bir miktar kırmızı soğan
    2 adet siyah kiraz domates
Taze soğan ve kekiği incecik kıyın. Havuç, kabak ve pancarı küçük doğrayın. Sarımsakla birlikte zeytinyağında sote edip baharatları ekleyin. İstediğiniz ebattaki kalıplara malzemeyi bastırın. Karabiber, tuz ve limon ile marine edilen ton balığını ızgarada pişirin. Kalıbı servis tabağına ters çevirin. Üzerine kırmızı soğan koyup, ton balığını yerleştirin. Kiraz domateslerle süsleyerek servis yapın.