Sofra

4 Porsiyon
Zorluk Derecesi Kolay

MALZEMELER

    1 adet küçük boy göbek salata
    Yarım kırmızı lahana
    3 adet havuç
    Taze kaşar peyniri, ceviz, kuru üzüm

    Sosu için: 1 adet yumurta
    2 çorba kaşığı hardal
    1 adet limonun suyu
    3-4 çorba kaşığı zeytinyağı
    Sirke
    1 çay kaşığı toz şeker

Göbek salatayı doğrayın. Havuçları rendeleyin ve kırmızı lahanayı incecik kıyın (lahanayı yumuşaması için, doğradıktan sonra bir müddet sirkeli suda bekletebilirsiniz). Hepsini ayrı bölümler halinde servis tabağına yerleştirin. Üzerine küp şeklinde doğranmış taze kaşar peynirini, dövülmüş ceviz ve kuru üzümü koyun. Sos malzemesini çırpıp, salatanın üzerine gezdirin.