Kestaneli Biberli Pilav
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Pirinci iyice yıkayıp suyunu süzün. Tereyağını eritip pirinci 5 dakika kavurun. Üzerine ince kıyılmış sivri biberi, küp doğranmış sarı ve kırmızı biberi, tarçın, tuz ve karabiberi ilave edin. Sıcak suyu üzerine ekleyip 15 dakika pişirin. Ocağı kapatıp pilavı demlenmeye bırakın. Diğer taraftan kestaneleri yapışmaz yüzeyli bir tavada kavurup pilava ilave edin. Ve 5 dakika dinlendirip servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- Haftalık Örnek Menü Dengede 7 Gün 3’er Öğün
- Dr. Ayça Kaya’dan Düşük Karbonhidratlı Beslenmede Altın Kurallar
- Düşük Karbonhidratlı Tarifler
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL