Sofra

8 Porsiyon
Zorluk Derecesi Kolay

MALZEMELER

    1 paket vanilyalı puding
    Beş buçuk su bardağı süt
    1 tatlı kaşığı pudra şekeri
    1 paket kakaolu pötibör bisküvi
    1 paket sade pötibör bisküvi
    Kakao
    1 paket çikolata sosu
    2 su bardağı süt
    Üzerine:
    Çilek dilimleri
Vanilyalı pudingi, üç buçuk su bardağı süt ile karıştırarak pişirin. Geniş bir servis kabının içine pudra şekeri sürün. Sade bisküvileri yan yana dizin. Puding döküp, üzerine kakaolu bisküvi dizin. Bisküviler ve puding bitene kadar bu işlemi tekrar edin. Kalan pudingi de pastanın üzerine dökün. Bir gece buzdolabında bekletin. Daha sonra üzerine süzgeç yardımı ile kakao eleyin. Çikolata sos ve kalan sütü karıştırarak pişirin. Pastanın üzerine gezdirip, çilek dilimleri ile süsledikten sonra servis yapın.