MALZEMELER
1 paket burgu makarna
400 gram kestane mantarı
1 demet taze fesleğen
1 çorba kaşığı sıvıyağ
4 adet taze sarmısak
2 çorba kaşığı tereyağı
Tuz ve karabiber
Makarnayı haşlayacağınız suya, ayıklanmış bir demet taze fesleğeni ve zeytinyağını katın. Biraz tuz ilave edip kaynatın. Kaynayan suya makarnayı ekleyin ve bir-iki kez karıştırıp, yapışmasını önleyin. Diğer bir tavaya, ayıklanıp çok ince kıyılmış taze sarmısakları ekleyin. Yine ayıklanıp yıkanmış mantarları da orta incelikte doğrayıp tavaya ekleyin. Tereyağını katıp, orta ateşte tüm malzemeyi kavurun. Mantarlar suyunu bıraktığında ateşi iyice kısıp pişirin. Makarna istediğiniz kıvamda olduğunda süzgece alıp, hemen tavadaki harca ekleyin. Tuz, karabiber ilave ettikten sonra servis yapın.