MALZEMELER
Yarım karnabahar
5-6 çiçek brokoli
1 paket makarna
8 çorba kaşığı zeytinyağı
4 diş dövülmüş sarmısak
6 fileto ançüez
10 adet kiraz domates
3 çorba kaşığı kapari
3 çorba kaşığı kıyılmış maydanoz
10-15 adet zeytin
3 çorba kaşığı kıyılmış reyhan
Tuz, karabiber
KARNABAHAR ve brokoliyi çiçeklerine ayırın. Daha sonra tuzlu suda karnabaharı 15, brokoliyi 5 dakika haşlayın. Soğuk sudan geçirip kenara alın. Makarnayı bol suda üzerinde belirtilen süre kadar haşlayıp süzün. 2Diğer taraftan 2 çorba kaşığı zeytinyağını bir tavaya alıp sarmısağı ekleyin. 1-2 dakika ısıtıp üzerine ançüez ve domatesleri ilave edin. 3-5 dakika daha pişirin. Üzerine karnabahar, brokoli, makarna, kalan zeytinyağı, kapari, kıyılmış maydanoz, tuz ve karabiber ilave edin. 5 dakika sote edip, servis tabağına alın. Kıyılmış zeytin ve reyhan ekleyip servis yapın.