3 adet olgun muz
150 ml süt
3 adet yumurta
2 yemek kaşığı toz şeker
1 paket vanilya
200 gram un
Tereyağı
SERVİS İÇİN
Muz dilimleri
Eritilmiş sütlü veya bitter çikolata
Ufalanmış ceviz içi
Muzların kabuğunu soyup içlerini büyük bir kasenin içine alın. Çatalla iyice ezin. Süt, şeker, yumurta ve vanilyayı ekleyip iyice karıştırın. Un ve kabartma tozunu eleğe koyup eleyerek karışıma ilave edin. Pürüzsüz bir kıvama gelene kadar çırpmaya devam edin. Tavaya bir miktar tereyağı sürün. Tavaya aralıklarla ikişer yemek kaşığı harçtan döküp her iki tarafını pişirin. Servis tabağına üst üste dizin. Üzerini eritilmiş çikolata, muz dilimleri ve ufalanmış cevizle süsleyip servis yapın.