2 demet taze sarmısak
1 kg kuşbaşı kuzu eti
2 çorba kaşığı tereyağı
10 adet arpacık soğan
1 tatlı kaşığı domates salçası
1 tatlı kaşığı biber salçası
Yeteri kadar sıcak su
Bir tutam tarçın
Tuz, karabiber
Taze sarmısağı temizleyip 2 cm büyüklüğünde doğrayın. Tereyağını bir tencereye alıp, üzerine eti ekleyin ve suyunu salıp çekene dek kavurun. Temizlenmiş arpacık soğanı tencereye katıp, birkaç dakika birlikte soteleyin. Doğranmış sarmısak ve salçaları yemeğe ekleyin. Bir-iki dakika kavurup, tenceredeki malzemenin üzerini geçecek kadar su ilave edin. Tarçın, tuz ve karabiber katın. Azaldıkça sıcak su ekleyerek, et yumuşayana dek pişirin.