Soğan Kebabı

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    ETLERİ tereyağı ile birlikte, suyunu çekene kadar tahta bir kaşıkla karıştırarak kavurun. Kabukları soyulmuş soğanları ekleyin. Soğanlar pembeleşene dek 10-15 dakika çevirin. Ufakça doğranmış domatesleri, tuz, karabiber, yenibahar ve tarçın karışımını ekleyin. Karıştırıp, 2 su bardağı sıcak su ilave edin. Tencerenin kapağını kapatın. Etler iyice pişinceye kadar hafif ateşte yaklaşık 2 saat pişirin.

Sofra’da Bu Ay

  • Haftalık Örnek Menü Dengede 7 Gün 3’er Öğün
  • Dr. Ayça Kaya’dan Düşük Karbonhidratlı Beslenmede Altın Kurallar
  • Düşük Karbonhidratlı Tarifler
ve Daha Fazlası ...