Naneli Ve Etli Taze Barbunya

Malzemeler

Yapılışı

  • 1

    Tereyağını bir tencerede eritip içine ince doğranmış soğanı koyun ve hafifçe kavurun. Üzerine etleri ilave edip, suyunu çekene kadar kavurmaya devam edin. Domatesleri küp doğradıktan sonra tencereye ekleyin. Ayıkladığınız barbunyaları, tuz ve naneyi de ilave edip. Bu şekilde 5 dakika birlikte pişirin. Daha sonra 4-5 bardak sıcak suyu barbunyaya ekleyip, 30-35 dakika pişirin ve sıcak olarak servis yapın.

Sofra’da Bu Ay

  • İnci Bak’tan kabak ve patlıcanla ezber bozan tarifler
  • Şef Beyza Çevik ve Berrin Ak’tan Beş Çayı Sofraları
  • Zeynep Dinç'ten Yazı Yufkaya Saran Tarifler
ve Daha Fazlası ...