Sofra

6 Porsiyon
Zorluk Derecesi Orta

MALZEMELER

    6 adet orta boy domates
    3 çorba kaşığı tereyağı
    600 gram kuşbaşı kuzu eti
    2 adet sivri biber
    25 adet arpacık soğan
    1 kahve fincanı sıcak su
    1 çorba kaflığı nar ekflisi
    1 çorba kaflığı limon suyu
    Tuz, karabiber, kekik
Bir tencerede tereyağını eritip üzerine etleri ekleyin. Arada bir karıştırarak, suyunu salıp yeniden çekinceye kadar kavurun. Sonra üzerine arpacık soğanları ve suyu ekleyip 10 dakika birlikte sote edin. Üzerine ince kıyılmış sivri biberi, tuz ve karabiberi ekleyin. Etler yumuşayana kadar pişirip, 8'e böldüğünüz domates, nar ekşisi ve limon suyunu ilave edin. 10 dakika daha pişirip ocaktan alın. Kekik serperek servis yapın.