İşkembe Dolması
Malzemeler
Yapılışı
-
1
İşkembeleri yıkayıp temizleyin. Küçük kareler halinde kesip, kenarını dikin. Harç için kıymaya, bulgur, karabiber, pul biber, yenibahar, nane ve tuz ekleyip harmanlayın. Harcı işkembe parçalarının içlerine yarıdan az olacak şekilde doldurun. Açık kalan kenarlarını dikin. Tencereye yerleştirip, üzerilerini çatalla birkaç yerinden delin. Dolmaların üzerilerini bir parmak geçecek kadar su ekleyip pişmeye bırakın. Arada kontrol ederek pişirin. Sıcak servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- Haftalık Örnek Menü Dengede 7 Gün 3’er Öğün
- Dr. Ayça Kaya’dan Düşük Karbonhidratlı Beslenmede Altın Kurallar
- Düşük Karbonhidratlı Tarifler
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL