Hamurlu Kuzu Pirzola
Malzemeler
Yapılışı
-
1
PiRZOLALARI tuz ve karabiber serperek 15 dakika dinlendirin. Erittiğiniz 1 tatlı kaşığı tereyağında pirzolaların her iki tarafını pişirin. Sonrasında kağıt t havlu arasında soğumaya bırakın. Her pirzolanın altına ve ustune birer milfoy hamuru yerleşltirerek, pirzola şeklinde kenarlarını bastırın. Uzerlerine yumurta sarısı surerek onceden ısıtılmış 200 derece fırında uzerleri kızarana kadar pişlirin. Sıcakken servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- İnci Bak’tan kabak ve patlıcanla ezber bozan tarifler
- Şef Beyza Çevik ve Berrin Ak’tan Beş Çayı Sofraları
- Zeynep Dinç'ten Yazı Yufkaya Saran Tarifler
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL