6 Porsiyon
Zorluk Derecesi Orta

MALZEMELER

    6 adet 25 cm çapında unlu tortilla
    6 çorba kaşığı sıcak siyah fasulye püresi
    3 çorba kaşığı haşlanmış barbunya
    600 gram haşlanmış, baharatlandırılmış dana eti
    3 çorba kaşığı jalapeno biberi
    6 çorba kaşığı rendelenmiş kaşar peyniri
    1 çorba kasesi picante sos
Tortilla'larIn üzerine, sıcak fasulye püresi, didilmiş et, picante sosun yarısı, barbunya, rendelenmiş kaşar peyniri ve jalapeno biberi serpiştirin. Düşük ısılı fırında yaklaşık 2 dakika tutup, ısıtın. Çıkardıktan sonra, sararak rulo yapın. Üzerine picante sos gezdirip, taze soğan parçaları koyarak tekrar fırına verin. Sıcak servis yapın.