Sofra

4 Porsiyon
Zorluk Derecesi Orta

MALZEMELER

    4 kalem ayrılmamış kuzu pirzola
    150 gram dana kıyması
    1 adet soğan
    Tuz,
    karabiber,
    kekik
    1 adet çöp şiş
    1 kahve fincanı sıvıyağ
Bütün pirzolaların üst kısmından (yağlı bölüm),kasapta cep şeklinde bir boşluk açtırın. Ayrı bir yerde kıyma, rendelenmiş soğan, tuz, karabiber ve kekiği karıştırıp yoğurun. Bu harcı, pirzolalarda açılan ceplere elinizle doldurun. Açık olan yerleri çöp şiş ile tutturun. Hazır olan pirzolaları, tuz, karabiber ve sıvıyağ karışımı ile ovun. Fırında ya da ızgarada pişirin. Dilerseniz patates püresi ile servis yapın.