Biberli Bonfile

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Biberleri döverek kırın (parçaların tane olmasına dikkat edin, toz olacak şekilde dövmeyin). Bonfileleri, dövülmüş karabiberlere bulayın. Kızgın tavada, sıvıyağ ile iki tarafını da kızartın. Diğer tarafta et suyunu, krema ile karıştırarak kaynatın. İçerisine tuz ve beyazbiber ekleyin. Önce servis tabaklarına hazırladığınız kremalı et suyunun yarısını paylaştırın. Daha sonra üstlerine kızarmış bonfileleri koyun. Üzerine kalan kremalı et suyunu döküp servis yapın.

Sofra’da Bu Ay

  • Haftalık Örnek Menü Dengede 7 Gün 3’er Öğün
  • Dr. Ayça Kaya’dan Düşük Karbonhidratlı Beslenmede Altın Kurallar
  • Düşük Karbonhidratlı Tarifler
ve Daha Fazlası ...