Yumurta Mayonezli İskorpit Tava

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Filetosu açılmış iskorpitin, kılçığını temizleyip et dövme tokmağıyla biraz dövün. Bir kapta yumurtayı çırpın. Dövülmüş balık parçalarını önce yumurtaya sonra una bulayın. Tavaya aktarılmış 2 çorba kaşığı sıvı yağda balıkları arkalı önlü kızartın ve servis tabağına aktarın. Balıkları mayonez, limon, doğranmış domates ve yeşil soğanla birlikte servis yapın.

Sofra’da Bu Ay

  • Haftalık Örnek Menü Dengede 7 Gün 3’er Öğün
  • Dr. Ayça Kaya’dan Düşük Karbonhidratlı Beslenmede Altın Kurallar
  • Düşük Karbonhidratlı Tarifler
ve Daha Fazlası ...