2 Porsiyon
Zorluk Derecesi Orta

MALZEMELER

    4 adet temizlenmiş barbun
    Tereyağı
    maydanoz
    1 adet soğan
    2 diş sarımsak
    3 adet domates
    4 adet sivri biber
    Tuz
    karabiber
    biberiye
    Yarım limon
    2 adet defne yaprağı
Temizlenmiş barbunyaları bir cam kaba dizin. Üzerlerine çok küçük doğranmış tereyağı ve ince kıyılmış soğan, maydanoz ekleyin. İri doğranmış domatesleri, parmak kalınlığında doğranmış biberleri ve baharatları da ilave edin. 180 derece fırında 5 dakika pişirin. Balıkları fırından çıkarın. Dilimlenmiş limonları ve defne yapraklarını üzerine dizin. Tekrar fırına sokup, 20 dakika daha pişirin. Sıcak servis yapın.