MALZEMELER
2 su bardağı rendelenmiş
kaşar peyniri
1 su bardağı irmik
1 adet yumurta
1 çay kaşığı zencefil
1 çay kaşığı toz kırmızıbiber
1 çay kaşığı karabiber
5 su bardağı tavuk suyu
Yarım çay bardağı sıvı yağ
Tuz
2 su bardağı rendelenmiş kaşar peynirini 1 su bardağı irmikle karıştırın. Yumurtayı ekleyip karıştırmaya devam edin. Tuz, karabiber, 1 çay kaşığı zencefil, toz kırmızıbiber ilave edip, yoğurarak bir hamur yapın. 10 dakika bekletin. Daha sonra bu hamuru rendeden geçirin. Ayrı bir yerde 4 su bardağı tavuk suyunu tencereye alın. Yarım çay bardağı sıvıyağı koyup kaynatın. Rendelenmiş hamuru kaynayan etsuyuna yavaş yavaş karıştırıp, dökün. İyice pişirin.