Sofra
Portakallı trifle tarifi portakalları değerlendirmenin en güzel yolu. Leziz tadıyla portakallı trifle nasıl yapılır?

6 Porsiyon
Zorluk Derecesi Orta

MALZEMELER

    16-18 adet kedidili bisküvi
    350 gram portakal reçeli
    Yarım su bardağı portakal suyu
    Kreması için:
    200 gram labne peyniri
    1 paket krem şanti (1/2 su bardağı süt ile hazırlanmış)
    Süslemek için:
    Ceviz
    badem
    parça çikolata
    kurutulmuş meyve
    şekerli draje

Portakal suyu ve reçel ile kedidili bisküvileri arzu ettiğiniz kıvamda ıslatın. Krem şantiyi, sütü ve labne peyniri bir kapta önce düşük, sonra yüksek devirde çırpın. Sertleşmesi için buzdolabında bekletin. Karışımı, 6 adet bardağa sırasıyla portakallı kedidili, biraz reçel ve labneli krema olacak şekilde yerleştirin (görüntünün şık olması için krema sıkma torbası kullanabilirsiniz).Üstünü isteğinize göre parça çikolata ya da kurutulmuş meyve, ceviz, badem ile süsleyin.