Sofra
Ufak dokunuşlu lezzetlere hayır diyemeyenlerden misiniz? O zaman mangolu mus tarifini deneyin.Tatlıları yerleştireceğiniz minik kaplarla yaptığınız tatlı harika görünecektir. Mangolu mus nasıl yapılır işte püf noktaları...

4 Porsiyon

MALZEMELER

    30 gram beyaz çikolata
    4 adet yumurtanın sarısı
    125 gram bal
    200 ml krema
    Yarım su bardağı yoğurt
    Yarım su bardağı mango püresi
Beyaz çikolatayı benmari usulü eritin. Ayrı bir kapta yumurta sarısını köpürene dek çırpıp çikolataya ilave edin. Buzdolabının alt rafında 10 dakika dinlendirin. Bal, krema, yoğurt ve mango püresinisertleşene dek çırpın. Sert haldeki çikolatalı karışıma ekleyin. Yeniden karıştırıp, buzdolabında 30 dakika dinlendirin. Dondurma kaşığı ile toplar çıkarıp, servis tabağına alın. Dilediğiniz şekilde süsleyip servis yapın.
ETİKETLER