MALZEMELER
3 adet yufka
5 çorba kaşığı margarin
3 adet yumurta
1 adet soğan
300 gram fındık büyüklüğünde kuşbaşı et
Yarım demet maydanoz
Tuz
Karabiber
Çörek otu
Yufkaları toplam 12 parça olacak şekilde dört eşit parçaya bölün. Bir kasenin içinde, 4 çorba kaşığı eritilmiş margarini 2 adet yumurta ile iyice çırpın. Ayrı bir kapta 1 çorba kaşığı margarinle ince kıyılmış soğanı hafifçe kavurun. Üzerine kıyılmış et parçalarını ilave edip, tuz ve karabiberini ayarlayın. Bu şekilde 3-4 dakika daha hafif ateşte pişirin. Ateşten indirir indirmez üzerine ince kıyılmış maydanozu ekleyip karıştırın. Kesilmiş yufkalardan bir parçayı, bir fincan üzerine koyarak ortasını fincanın dibine doğru çukurlaştırın. 1 çorba kaşığı yağlı yumurta karışımından sürün. İçine 1 çorba kaşığı etli harçtan koyun. Kenardan sarkan kısımları üzerine kapatın. Yufkalı fincanı yağlanmış fırın tepsisine ters çevirerek, yufkayı fincandan ayırın. Tüm yufkaları aynı şekilde hazırlayıp tepsiye dizin. Üzerlerine kalan 1 adet yumurtanın sarısını sürüp çörek otunu serpiştirin. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında, üzerleri kızarıncaya kadar pişirin. Soğumadan servis yapın.