250 gram az yağlı dana kıyma
2 yemek kaşığı zeytinyağı
1 adet küçük boy soğan
Yarım su bardağı rendelenmiş domates
1 diş ezilmiş sarımsak
Yarım çay kaşığı karabiber
Yarım çay kaşığı kimyon
Birer çay kaşığı toz kırmızıbiber, kekik
Tuz
10 adet milföy hamuru
Yarım su bardağı rendelenmiş mozzarella veya taze kaşar peyniri
1 çay kaşığı su
1 adet yumurtanın sarısı
1 yemek kaşığı haşhaş tohumuKıyma, zeytinyağı ve kıyılmış soğanı tavaya alın ve karıştırarak kavurun. Rendelenmiş domates, sarımsak, karabiber, kimyon, toz kırmızıbiber, kekik ve tuzu ilave edin. 3-4 dakika kavurup ocaktan alın. Oda ısısındaki milföy hamurlarının ortalarına, kıymalı harcı ve peyniri pay edip uçlarını ortada birleştirin ve bohça şekli verin. Üzerlerine suyla çırpılmış yumurta sürüp haşhaş tohumu serpin. Önceden ısıtılmış 190 derece fırında kızarana kadar pişirin. Sıcak olarak servis yapın.