2 adet yumurta akı
Bir tutam tuz
Yarım su bardağı toz şeker
1 tatlı kaşığı tarçın
1 adet portakalın rendelenmiş kabuğu
Yarım su bardağı un
75 gram eritilmiş tereyağı
1 yemek kaşığı su
ÜZERİ İÇİN
100 gram sütlü çikolataYumurta akını bir tutam tuz ile kar haline gelene kadar çırpın. Kalan malzemeyi dikkatlice ilave edip spatula yardımıyla karıştırın. Kaşık yardımıyla karışımdan alıp, pişirme kağıdı ile kaplanmış fırın tepsisine 10'ar cm'lik daireler oluşturacak şekilde yayın. Önceden ısıtılmış 170 derece fırında 6 dakika pişirin. Fırından alıp hızlı hareketlerle rulo haline getirin ve soğumaya bırakın. Kurabiyeniz soğudukça sertleşecektir. Üzeri için çikolatayı benmari usulü eritin. Kurabiyelerin uçlarını çikolataya batırıp, soğuduktan sonra yapın.