Sofra

20 Adet
Zorluk Derecesi Orta

MALZEMELER

    Yarım kg un
    Yarım su bardağından bir parmak fazla pudraş ekeri
    250 gram margarin
    1 adet yumurta
    1 su bardağı toz badem
    1 paket vanilya
    1 çay kaşığı kabartma tozu
    Vişne marmeladı
Unu bir kaba eleyin. Ortasını havuz şeklinde açıp oda sıcaklığındaki margarin, yumurta ve pudraşekerini ekleyin. Toz badem, vanilya ve kabartma tozunu ekleyip malzemeler özleşene kadar yoğurun. Hamuru düz bir zeminde merdaneyle açın. Kalp şeklindeki kalıpla hamuru kesin. Yarısının ortalarını da daha küçük bir kalp kalıp ile kesin. Hamurları yağlanmış fırın tepsisine aralıklarla dizin. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında pembeleşene kadar pişirin. Bisküvileri tepside soğutun. Ortaları kesik olanların üste geleceği şekilde bisküvileri ikili olarak üst üste yerleştirin. Üstteki içi boş bisküvinin içini vişne marmeladı ile doldurup servis yapın.