HAMUR İÇİN
150 gram tereyağı
3 yemek kaşığı pudra şekeri
1 adet yumurta
2 yemek kaşığı toz badem
1 damla portakal yağı 2.5 su bardağı un
Bir tutam tuz
KAPLAMAK İÇİN
Yüzer gram bitter, sütlü ve beyaz çikolata
ÜZERİ İÇİN
Kuru yemiş ve kuru meyveler
Hamur için tüm malzemeyi geniş bir kaba alın. İyice yoğurup ele yapışmayan ve yumuşak bir hamur elde edin. Hamuru iki adet pişirme kağıdı arasında yarım cm kalınlığında açın. Dilediğiniz büyüklükte yuvarlak şekilde kesin (kalıbınız yoksa su bardağının ağzı ile kesebilirsiniz). Fırın tepsisine aralıklı olarak yerleştirin. Önceden ısıtılmış 175 derece fırında pembeleşene kadar pişirin. Soğuması için kenara alın. Kaplamak için çikolataları ayrı kaplarda benmari usulü eritin. Soğuyan kurabiyeleri çikolatalara batırıp fırın teli üzerine alın. Üzerlerini kuru yemiş ve kuru meyvelerle süsleyin. Daha sonra servis yapın.