Zeytinyağlı Patates Dolması

Pratik hazırlanışı ile sofralarınıza yeni bir lezzet katacak zeytinyağlı patates dolması.
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Patateslerin içlerini oyun ve ayçiçek yağında kızartın. Kabak, havuç mantar ve bezelyeyi zeytinyağında soteleyin. Üzerine 2 su bardağı sıcak su, tuz ve 1 çay kaşığı toz şekeri ilave edip pişirin. Ocaktan alıp ince kıydığınız maydanoz ve dereotunu ekleyin. Patateslerin içini hazırladığınız harçla doldurun. Önceden ısıtılmış 200 derece fırında 10 dakika pişirin. Dereotu ile süsleyip,soğuduktan sonra servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- Bağ Bozumu Sofrası
- Bağışıklık Dostu Mevsim Menüleri
- Konuk Şef Can Aras'la Sofraya Özel
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL