Zeytinyağlı Kabak

Pratik ve hızlı tarifiyle zeytinyağlı kabak. Sofralarınıza lezzet ve sağlık katacak.
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Soğan, sarımsak ve domatesleri yemeklik doğrayın. Zeytinyağında soteleyin. Parmak şeklinde doğradığınız kabakları ilave edip, tuzu ve 1 adet kesme şekeri ekleyin. Üzerine çıkmayacak kadar su ilave edin. Orta ateşte pişirin. Daha sonra servis tabağına alıp, üzerine ince kıyılmış dereotu serperek servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- Haftalık Örnek Menü Dengede 7 Gün 3’er Öğün
- Dr. Ayça Kaya’dan Düşük Karbonhidratlı Beslenmede Altın Kurallar
- Düşük Karbonhidratlı Tarifler
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL