Zeytinyağlı Börülce

Pratik ve lezzetli hazırlanışıyla sofralarınız lezzet katacak zeytinyağlı börülce tarifi.
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Bir tencereye ayçiçek yağı koyup, yemeklik doğranmış soğanı hafifçe pembeleştirin. Üzerine ayıklanmış ve yıkanmış börülceleri ilave edip, birkaç dakika soteleyin. Daha sonra rendelenmiş havucu da ekleyip, birkaç dakika daha sote edin. Tuzu ve şekeri ekleyin. Ardından suyu koyup 45 dakika pişirin. Kıyılmış dereotuyla süsleyip servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- Anneler Günü'ne ve Kurban Bayramı'na Özel Tarifler
- Kaan Yarman'la Tam Kararında Lezzetler
- Maria Ekmekçioğlu'ndan Girit Yemekleri
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL