Sebzeli Hellim Kebabı
Malzemeler
Yapılışı
-
1
HELLİM peynirini iri küpler halinde kesin. Bambu şiş veya kebap şişlerine hellim peyniri, kiraz domates ve
mantarları dizin. Aralarına küçük kareler halinde doğradığınız dolmalık biberi ve defne yapraklarını yerleştirin. Teriyaki sos ve ince doğradığınız taze nane yaprağını karıştırarak hazırladığınız sosu mangal, barbekü veya ızgaraya yerleştirdiğiniz kebapların üzerine sık sık sürün. Mantarlar yumuşadığında ızgaradan alın.
Sofra’da Bu Ay
- İnci Bak’tan kabak ve patlıcanla ezber bozan tarifler
- Şef Beyza Çevik ve Berrin Ak’tan Beş Çayı Sofraları
- Zeynep Dinç'ten Yazı Yufkaya Saran Tarifler
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL