Tavuk Sarma
Malzemeler
Yapılışı
-
1
BİR gece önceden, derince bir kaba tüm sos malzemesini koyup karıştırın. Etleri hazırladığınız sosa bulayıp dolapta 1 gece bekletin. Kuru domatesleri 10 dakika suda haşlayıp süzün. Mozzarella peynirini elinizle didikleyin. Soslu tavukların ortasına domates, peynir ve mısır gevrekleri yerleştirip rulo yapın. Dağılmasını önlemek için kürdanla tutturun ve önceden ısıtılmış 200 derecelik fırında üstleri kızarıncaya kadar pişirin. Sıcakken servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- Haftalık Örnek Menü Dengede 7 Gün 3’er Öğün
- Dr. Ayça Kaya’dan Düşük Karbonhidratlı Beslenmede Altın Kurallar
- Düşük Karbonhidratlı Tarifler
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL