Tavuk Gumbo
Malzemeler
Yapılışı
-
1
KÜP doğranmış tavuk budunu tencereye alın. Sıvıyağ ve tuz ekleyip, suyunu salıp yeniden çekene dek soteleyin. Tavuk parçalarını tencereden alıp, kenara ayırın. Tencereye un ilave edip, karıştırarak kavurun. Küp doğranmış soğan, kereviz, kıyılmış biber, taze soğan, sarmısak, doğranmış domates, mercan köşk, defne yaprağı, tavuk ve su ekleyip sebzeler yumuşayana dek ara sıra karıştırarak pişirin. Tuz ve karabiberiniayarlayın. Üzerine maydanoz ve soğan serpip servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- Haftalık Örnek Menü Dengede 7 Gün 3’er Öğün
- Dr. Ayça Kaya’dan Düşük Karbonhidratlı Beslenmede Altın Kurallar
- Düşük Karbonhidratlı Tarifler
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL