Sütlü Mısırlı Tavuk
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Tereyağını eritip, kuşbaşı doğranmış tavukları içine atın. Tavukların rengi dönünceye kadar kavurun. Piyazlık doğranmış soğanları ve kıyılmış sarmısakları üzerine ilave edin. Soğanlar pembeleşince, içine küp doğranmış domatesleri ve mısırı da ekleyip birkaç dakika pişirin. Tavuk suyu, süt, kekik, tuz ve karabiberi ekleyin. Orta ateşte bir taşım kaynatıp sıcak olarak servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- Haftalık Örnek Menü Dengede 7 Gün 3’er Öğün
- Dr. Ayça Kaya’dan Düşük Karbonhidratlı Beslenmede Altın Kurallar
- Düşük Karbonhidratlı Tarifler
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL