Peynirli Tart

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Unu bir kaba eleyin. Yoğurt, margarin, tuz ve kabartma tozunu una ekleyip yoğurun. Elde ettiğiniz hamurdan, mandalina büyüklüğünde bir parça ayırın. Kalanını yuvarlak bir kalıba döşeyin. İçi için yumurtaları iyice çırpın. Rendelenmiş peyniri ve ince kıyılmış dereotunu da ekleyip karıştırın. Karışımı kalıbın içindeki hamurun üzerine yayın. Ayırdığınız hamurdan şeritler yapıp tartın üzerine kafes şekli verin.Fırında, üzeri kızarana kadar pişirin.

Sofra’da Bu Ay

  • Haftalık Örnek Menü Dengede 7 Gün 3’er Öğün
  • Dr. Ayça Kaya’dan Düşük Karbonhidratlı Beslenmede Altın Kurallar
  • Düşük Karbonhidratlı Tarifler
ve Daha Fazlası ...