Muzlu Tart

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Hamur için unun ortasını havuz gibi açıp, tüm tart malzemesini ekleyin. Yoğurup, kulak memesinden biraz sert bir hamur hazırlayın. 30 dakika buzdolabında dinlendin. Hamuru yaklaşık yarım cm kalınlığında açıp, yağlanmış tart kalıbına yerleştirin. Krema için yumurta, toz şeker, süt ve muskatı karıştırıp, hamurun üzerine yayın. Önceden ısıtılmış 150 derece fırında 25-30 dakika pişirin. Üzerine susam ve muskat serpiştirin. Dilimlenmiş muzla süsleyip, servis yapın.

Sofra’da Bu Ay

  • Haftalık Örnek Menü Dengede 7 Gün 3’er Öğün
  • Dr. Ayça Kaya’dan Düşük Karbonhidratlı Beslenmede Altın Kurallar
  • Düşük Karbonhidratlı Tarifler
ve Daha Fazlası ...