Pekmezli Muhallebi

Pratik hazırlanışı ve lezzetli tarifi ile pekmezli muhallebi...
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Bütün malzemeyi tencereye alın. Kısık ateşte ağır ağır karıştırın. Muhallebi kıvamına gelene kadar pişirin. Koyulaştıktan sonra 2-3 dakika daha kaynatın. Kaselere ya da kuplara boşaltıp soğumaya bırakın. Servis yapacağınız zaman bıçakla dörde kesin. Üzerine 2'şer yemek kaşığı üzüm pekmezi gezdirerek servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- Haftalık Örnek Menü Dengede 7 Gün 3’er Öğün
- Dr. Ayça Kaya’dan Düşük Karbonhidratlı Beslenmede Altın Kurallar
- Düşük Karbonhidratlı Tarifler
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL