Limonlu Sütlaç

Pratik hazırlanışı ve lezzetli tarifi ile limonlu sütlaç
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Süt, su ve toz şekeri bir tencereye alın ve kaynayana kadar karıştırarak pişirin. Kaynamaya başlayınca rendelenmiş limon kabuğunu katın ve bir taşım daha kaynatın.
-
2
Tencereyi ocaktan alın ve vanilya ekleyip, karıştırın. Kuplara paylaştırın ve ılındıktan sonra soğuması için buzdolabına alın. 2 saat beklettikten sonra tarçın ve nane ile süsleyip,servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- Anneler Günü'ne ve Kurban Bayramı'na Özel Tarifler
- Kaan Yarman'la Tam Kararında Lezzetler
- Maria Ekmekçioğlu'ndan Girit Yemekleri
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL