Böğürtlenli Fırın Muhallebi

Böğürtlenli Fırın Muhallebi

Böğürtlenli fırın muhallebi, sofralarınıza lezzet katacak böğürtlenli bir sütlü tatlı tarifi.

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Süt, un, toz şeker ve vanilyayı bir tencereye alın. Kısık ateşte sürekli karıştırarak koyulaşana kadar pişirin. Küçük fırın kaplarına pay edin.
  • 2
    Üzerlerine böğürtlen koyun. Önceden ısıtılmış 160 derece fırında böğürtlenler yumuşayana kadar pişirin. Soğuk veya ılık servis yapın.

Sofra’da Bu Ay

  • Haftalık Örnek Menü Dengede 7 Gün 3’er Öğün
  • Dr. Ayça Kaya’dan Düşük Karbonhidratlı Beslenmede Altın Kurallar
  • Düşük Karbonhidratlı Tarifler
ve Daha Fazlası ...