Böğürtlenli Fırın Muhallebi

Böğürtlenli Fırın Muhallebi

Böğürtlenli fırın muhallebi, sofralarınıza lezzet katacak böğürtlenli bir sütlü tatlı tarifi.

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Süt, un, toz şeker ve vanilyayı bir tencereye alın. Kısık ateşte sürekli karıştırarak koyulaşana kadar pişirin. Küçük fırın kaplarına pay edin.
  • 2
    Üzerlerine böğürtlen koyun. Önceden ısıtılmış 160 derece fırında böğürtlenler yumuşayana kadar pişirin. Soğuk veya ılık servis yapın.

Sofra’da Bu Ay

  • Anneler Günü'ne ve Kurban Bayramı'na Özel Tarifler
  • Kaan Yarman'la Tam Kararında Lezzetler
  • Maria Ekmekçioğlu'ndan Girit Yemekleri
ve Daha Fazlası ...