Bayat Ekmekli Yumurta
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Tavada Teremyağ Gurme Kaymaklı'yı eritip, soğanları kavurun. İçine bayat ekmekleri ekleyip nar gibi olana dek kavurmaya devam edin. Üzerine sucuk dilimlerini ekleyerek 1-2 dakika daha kavurun. Altını kapatıp, fırına dayanıklı bir kaba alın. Süt, yumurta, kaşar peyniri, tuz ve karabiberi çırpıp üzerine dökün. 175 derece fırında 10 dk kadar pişirin. Daha sonra üzerine kaşar peynirlerini ekleyip 5 dk daha fırında tutup sıcak olarak servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- İnci Bak’tan kabak ve patlıcanla ezber bozan tarifler
- Şef Beyza Çevik ve Berrin Ak’tan Beş Çayı Sofraları
- Zeynep Dinç'ten Yazı Yufkaya Saran Tarifler
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL