Bayat Ekmekli Yumurta

Malzemeler

Yapılışı

  • 1

    Tavada Teremyağ Gurme Kaymaklı'yı eritip, soğanları kavurun. İçine bayat ekmekleri ekleyip nar gibi olana dek kavurmaya devam edin. Üzerine sucuk dilimlerini ekleyerek 1-2 dakika daha kavurun. Altını kapatıp, fırına dayanıklı bir kaba alın. Süt, yumurta, kaşar peyniri, tuz ve karabiberi çırpıp üzerine dökün. 175 derece fırında 10 dk kadar pişirin. Daha sonra üzerine kaşar peynirlerini ekleyip 5 dk daha fırında tutup sıcak olarak servis yapın.

    Detaylar için tıklayınız

Sofra’da Bu Ay

  • Hızlı Hafta 7 Güne Pratik Tarifler
  • Zeynep Dinç'ten Elmalı Ilık Sonbahar
  • İnci Bak'tan Uskumrulu Tabaklar
ve Daha Fazlası ...