Balkabağı Topları

Malzemeler

Yapılışı

  • 1

    Bal kabağını küçük parçalara ayırıp bir tencereye alın. Üzerine şeker serpip pişmeye bırakın. İyice yumuşadıktan sonra Teremyağ Gurme Kaymaklı'yı ekleyip, ezerek püre haline getirin. Son olarak, ceviz içi ve pötibör bisküviyi ilave edip iyice karıştırdıktan sonra 1 saat dolapta bekletin. Süre sonunda küçük toplar yapın ve hindistan cevizi ve file fıstık karışımına bulayıp servis yapın.

    Detaylar için tıklayınız

Sofra’da Bu Ay

  • Anneler Günü'ne ve Kurban Bayramı'na Özel Tarifler
  • Kaan Yarman'la Tam Kararında Lezzetler
  • Maria Ekmekçioğlu'ndan Girit Yemekleri
ve Daha Fazlası ...