Konserve Tatlısı

Konserve Tatlısı, pratik ve lezzetli bir tatlı seçeneğidir.
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Un, yumurta, su, ayçiçek yağı ve kabartma tozunu yoğurun. Kulak memesi yumuşaklığında bir hamur elde edin. Merdane ile açın. Hamurdan 5 cm eninde ve 15 cm boyunda olmak üzere şeritler kesin.
-
2
Her bir şeridi akordiyon şeklinde katlayın. Şişlere geçirin. Boş konserve kutusuna ayçiçek yağı koyup, kısık ateşte kızdırın. Şişe dizdiğiniz hamurları ayçiçek yağında kızartın. Üzerine gül suyu ve bal gezdirip servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- Bağ Bozumu Sofrası
- Bağışıklık Dostu Mevsim Menüleri
- Konuk Şef Can Aras'la Sofraya Özel
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL