Cevizli Taş Kadayıf
Deneyenlerin bayıldığı o tarif!
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Ceviz, tarçın ve toz şekeri iyice harmanlayın. Şerbet için toz şeker ve suyu, toz şeker eriyene dek kaynatın. Limon suyu ekleyip ocaktan alın ve soğumaya bırakın. İç harcı taş kadayıflara pay edip, yarım ay şeklinde kapatın. Kızgın ayçiçek yağında kızartıp, şerbetin içine atın. 1 dakika şerbet içinde dinlendirip, ılık olarak servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- Haftalık Örnek Menü Dengede 7 Gün 3’er Öğün
- Dr. Ayça Kaya’dan Düşük Karbonhidratlı Beslenmede Altın Kurallar
- Düşük Karbonhidratlı Tarifler
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL