Yoğurtlu Kabak Rulosu
Malzemeler
Yapılışı
-
1
KABAKLARIN üzerini çok hafif bir şekilde kazıyın. Kenarları yeşil kalacak şekilde boylamasına dilimleyin ve kaynayan tuzlu suda 10 dakika, haşlayın. Sonrasında süzgece alıp suyunu süzdürün ve soğumaya bırakın. Bir kasenin içinde yoğurt, ince kıyılmış dereotu, mayonez, dövülmüş sarmısak, küp doğranmış kiraz domates veya kırmızı biberleri karıştırın. Karışımı kabak dilimlerinin içine pay ederek sürün ve rulo şeklinde sarın. Açılmaması için kürdan saplayın. Servis tabağına dizip servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- Anneler Günü'ne ve Kurban Bayramı'na Özel Tarifler
- Kaan Yarman'la Tam Kararında Lezzetler
- Maria Ekmekçioğlu'ndan Girit Yemekleri
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL