Yerfıstıklı Karnabahar
Malzemeler
Yapılışı
-
1
PATATESLERİ ve havucu temizleyip küp doğrayın. Karnabaharı küçük çiçeklere ayırın. Tereyağını bir tavaya alıp havuç ve patatesi birkaç dakika kavurun. Üzerine karnabaharı ekleyin. 5 dakika kavurduktan sonra tencereye sıcak su, fıstık ezmesi, bezelye, köri, tuz ve karabiber ilave edin. 20 dakika pişirip tencereye limon suyu, kıyılmış maydanoz ve ayıklanmış yerfıstığı ekleyin. 10 dakika daha pişirip sıcak servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- İlham Veren Konuklarla Aynı Sofra'da
- Geçmişten Geleceğe Gastronomi
- Zeynep Dinç'le Yaş Günü Özel: Kutlama Tatlıları
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL