Yerfıstıklı Karnabahar

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    PATATESLERİ ve havucu temizleyip küp doğrayın. Karnabaharı küçük çiçeklere ayırın. Tereyağını bir tavaya alıp havuç ve patatesi birkaç dakika kavurun. Üzerine karnabaharı ekleyin. 5 dakika kavurduktan sonra tencereye sıcak su, fıstık ezmesi, bezelye, köri, tuz ve karabiber ilave edin. 20 dakika pişirip tencereye limon suyu, kıyılmış maydanoz ve ayıklanmış yerfıstığı ekleyin. 10 dakika daha pişirip sıcak servis yapın.

Sofra’da Bu Ay

  • Anneler Günü'ne ve Kurban Bayramı'na Özel Tarifler
  • Kaan Yarman'la Tam Kararında Lezzetler
  • Maria Ekmekçioğlu'ndan Girit Yemekleri
ve Daha Fazlası ...