Yerfıstıklı Karnabahar

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    PATATESLERİ ve havucu temizleyip küp doğrayın. Karnabaharı küçük çiçeklere ayırın. Tereyağını bir tavaya alıp havuç ve patatesi birkaç dakika kavurun. Üzerine karnabaharı ekleyin. 5 dakika kavurduktan sonra tencereye sıcak su, fıstık ezmesi, bezelye, köri, tuz ve karabiber ilave edin. 20 dakika pişirip tencereye limon suyu, kıyılmış maydanoz ve ayıklanmış yerfıstığı ekleyin. 10 dakika daha pişirip sıcak servis yapın.

Sofra’da Bu Ay

  • İnci Bak’tan kabak ve patlıcanla ezber bozan tarifler
  • Şef Beyza Çevik ve Berrin Ak’tan Beş Çayı Sofraları
  • Zeynep Dinç'ten Yazı Yufkaya Saran Tarifler
ve Daha Fazlası ...