Sebzeli Graten
Malzemeler
Yapılışı
-
1
KARNABAHARI çiçeklerine ayırıp, havuç ve patatesle birlikte tuzlu suda 15 dakika haşlayın. Suyunu süzün ve havucu verev, patatesleri yuvarlak şekilde doğrayın. Zeytinyağı ile yağlanmış bir fırın kabının içine karnahabar, havuç, patates ve irice doğranmış taze soğanınm yeşil kısımlarını yerleştirin. Diğer tarafta yumurta sarısı, süt ve unu iyice çırpın. Hazırladığınız beşabeşamel sosu sebzelerin üzerine gezdirin. En üste de rendelenmiş kaşar peynirini serpin. Önceden ısıtılmış 175 derece fırında 15 dakika pişirin
Sofra’da Bu Ay
- Haftalık Örnek Menü Dengede 7 Gün 3’er Öğün
- Dr. Ayça Kaya’dan Düşük Karbonhidratlı Beslenmede Altın Kurallar
- Düşük Karbonhidratlı Tarifler
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL