Karnabahar Köftesi
Malzemeler
Yapılışı
-
1
KARNABAHARI çiçeklerine ayırın. Tuzlu suda 25 dakika haşlayıp, süzün. Daha sonra bir çatalla iyice ezin. İçine kaşar peyniri, un, yumurta, muskat, tuz ve karabiber ilave edip iyice karıştırın. Sıvıyağı bir tavaya alıp kızdırın. Hazırladığınız harçtan bir çorba kaşığı yardımı ile parçalar alıp kızgın yağa atın. Önlü arkalı kızartıp servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- Haftalık Örnek Menü Dengede 7 Gün 3’er Öğün
- Dr. Ayça Kaya’dan Düşük Karbonhidratlı Beslenmede Altın Kurallar
- Düşük Karbonhidratlı Tarifler
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL