İç Bakla Sote

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    İÇ baklayı tencereye alın ve üzerini geçecek kadar su ekleyip, yumuşayana kadar haşlayın. Şalgamı temizleyin. Daha sonra parizyen kaşıkla şalgamdan 6 adet top çıkarın. Havuç ve biberleri jülyen doğrayın.
    Zeytinyağını bir tencereye alıp, şalgam, arpacık soğan, havuç ve biberleri üzerine ekleyin. Kısık ateşte
    sebzeler hafif yumuşayana kadar soteleyin. İç bakla ve tuzu ekleyip, 2-3 dakika daha kavurmaya devam edin. Dilerseniz sıcak ya da soğuk olarak servis yapın.

Sofra’da Bu Ay

  • Anneler Günü'ne ve Kurban Bayramı'na Özel Tarifler
  • Kaan Yarman'la Tam Kararında Lezzetler
  • Maria Ekmekçioğlu'ndan Girit Yemekleri
ve Daha Fazlası ...