Fırında Yumurtalı Kabak
Malzemeler
Yapılışı
-
1
KABAKLARI kazıyıp 1 cm kalınlığında doğrayın. Buharda çok hafif pişirin. Soğan ve dereotunu ayıklayıp ince ince kıyın. Kırmızı biberin tohumlarını çıkartıp şerit şeklinde doğrayın. Tüm sebzeleri harmanlayıp bir fırın kabına yayın. Yumurtaları iyice çırpın. Kepekli unu ekleyip karıştırın. Bu karışımı sebzelerin üzerine dökün. 190 derece fırında yumurtalar katılaşana kadar pişirin.
Sofra’da Bu Ay
- Haftalık Örnek Menü Dengede 7 Gün 3’er Öğün
- Dr. Ayça Kaya’dan Düşük Karbonhidratlı Beslenmede Altın Kurallar
- Düşük Karbonhidratlı Tarifler
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL