Vişne Sulu Salata
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Akdeniz yeşilliğini servis tabağına yerleştirin. Salatalıkları doğrayarak yeşilliğe ekleyin. Kurutulmuş domatesleri sıcak suda 5-6 dakika yumuşatın. Domatesler yumuşadığında dörde bölerek servis tabağına alın. Üzerine cevizleri serpiştirin. Hellim peynirini parmak uzunluğunda keserek yağsız tavada dört tarafını kızartın. Salatanın üzerine yerleştirin. Nar tanelerini ekleyin. Sosu hazırlamak için zeytinyağı ile vişne suyunu karıştırın. Salatanın üzerine gezdirerek servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- İnci Bak’tan kabak ve patlıcanla ezber bozan tarifler
- Şef Beyza Çevik ve Berrin Ak’tan Beş Çayı Sofraları
- Zeynep Dinç'ten Yazı Yufkaya Saran Tarifler
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL